Miniferie Lolland 2010Miniferie Lolland forår 2010


I løbet af vinteren bliver vi med Gerts bror og svigerinde enige om en camping-miniferie. De er ikke campister, men blev smittet af vores begejstring for campinglivet og vil gerne prøve, om det er noget for dem også. Campingvognen, en fin Hobby, lejer de hos Ølstykke Caravan, hvor vi selv har lejet tidligere.


Vores campingmål skal ligge inden for en rimelig afstand til vores to bopæle og skal kunne nås uden krydsning af hverken Store Bælt eller Øresund. Det er Lolland, der bliver målet. Området kender vi  kun ganske overfladisk. Det skal der rådes bod på. På forhånd har vi udset os Kragenæs Camping, der ligger i "De Lollandske Alper" og tæt ved Kragenæs Havn, hvilket jo lyder interessant. Selv om det med "alper" selvfølgelig er en smule overdrevet. Men i et landskab, så flad som en pandekage, kan  den mindste forhøjning hurtigt friste til  ganske dramatiske sammenligninger.


Afsted går det i begyndelsen af maj, forventningsfulde og ved godt mod. Vi følges ad med vores to vogntog og når problemløst frem til målet, hvor vi bliver modtaget venligt og smilende. Campingpladsen er velordnet med en nydelig sanitærbygning, og vi har også gratis internet. En plads, der kan anbefales.

Vi er tidligt på sæsonen, og der er frit valg på alle hylder, hvad placeringen angår.